Eerste verkenningen


Natuurlijk moet alles top zijn in ons huis en hiervoor wordt dan ook de nodige moeite genomen:

Keuken: Mark Lentelink van Smant heeft ons een mooi voorstel gedaan, maar bij nader inzien kan het uiteraard veel beter en veel goedkoper. De keukenplanner van Ikea is wel een erg goed hulpmiddel voor het ontwerp van de keuken, en de spullen hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Kozijnen: in vergelijking met het voorstel van OK Huis hebben we van Zwetslot Kunststof Kozijnen een 5.000,- EUR goedkopere offerte ontvangen waarbij we houtnerf en coating bovendien nog extra hebben. Verder wachten we nu even op de offerte van Wouter Ruigrok van Westkozijntechniek.

Trappen: Omdat ons de offerte van de Vries via OK Huis te hoog leek zijn we op zoek gegaan en vonden al direct bij de Trappentoko een betere aanbieding. De Trappenbouwwinkel lijkt echter nog beter, zodat we een bezoek hebben afgelegd om onze ideale trap samen te stellen.

Domotica: nadat mijn besprekingen met de installateurs Ron Liefhebber en Martijn l’Ami op niets waren uitgelopen, had ik een aardige offerte van Menno Beukers (via OK Huis), en ben ik nog zelf aan de slag geweest om bijvoorbeeld een goedkopere cameraoplossing te bedenken.

Keukenapparatuur: dit is een hele opgave! Maar om een gevoel te krijgen, wat we eigenlijk nodig hebben, zijn we maar naar Miele geweest voor een stoomoven kookexperience. Goed spul, dat Miele natuurlijk!

Verder ben ik met Heinrich op de beurs RealiseerJeDroomhuis geweest en hebben we vele goede inspiraties opgedaan.

Zo begint het huis steeds meer vorm aan te nemen; erg mooi om op dit moment op deze plek te zijn!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s