Ontwerp is klaar!


He, he! Het heeft natuurlijk weer veel langer geduurd dan verwacht, maar vandaag is de definitieve versie van het ontwerp naar de gemeente gegaan als bijlage voor het vooroverleg. Tot het laatste moment werd nog druk over het aantal & vorm van de ramen van Zjenja’s praktijk gediscuteerd; maar nu zijn we er eindelijk! En op de keper beschouwd zijn we met allerlei omzwervingen terug bij mijn oorspronkelijke ontwerp. Alleen de Skybox heeft een andere, betere plek onder het dak gekregen en in plaats van gevels zijn het nu dakkapellen geworden, maar dat mag de pret natuurlijk niet bederven!

Klik om te bekijken op ontwerp

In tegendeel: het plan om met meerdere architecten in zee te gaan, heeft naar mijn idee de beste omzetting van mijn ontwerp opgeleverd. Zo heeft Robert Morsink de idee bijgedragen om de ingangsdeuren met de eerste verdieping te overdekken. Martijn’s bijdrage bestaat vooral uit het glazen trappenhuis, het Skybox ontwerp en de twee prachtige dakkapellen.

Zo, kavel is gekocht, aannemer is gekozen en ontwerp is klaar. Nu op naar de vergunning en de constructie tekeningen! De details uit te werken mag dan wel moeizaam zijn, maar is ook tevens leuk omdat deze verdiepingsslagen onze droom nog grijpbarder gaan maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s