FensterSalon.de bestaat nog!


Vandaag de lang verwachte reactie van FensterSalon.de:

Ich warte nun auf die Bestätigung von der Produktion. Werde Sie am laufenden halten. Letzte Woche waren Feiertage in Polen, daher konnten wir nicht viel erfahren.

Vorige week donderdag werd in Polen Maria Hemelvaart gedacht met een wettelijke feestdag. Vrijdag zal dan ook niemand aanwezig zijn geweest, en vandaag waren ze waarschijnlijk nog allemaal dronken, want inhoudelijk is met zo’n tussenbericht natuurlijk niets te beginnen.

Heinrich ging vandaag verder met de 2e testronde, maar ging gauw na een ongelukje met stroom naar huis. Tijdens het meten had hij een kortsluiting veroorzaakt en zich een Lazarus geschrokken. Na het werk hebben we dit samen nog eens bekeken en gezien, dat hij per ongeluk 2 draden kortgesloten had. Niets aan de hand dus.

Heinrich kwam dan nog met het opmerkelijke verhaal dat de stopcontact bij Zjenja’s bureau continu onder stroom staat. Dit zou niet mogen; immers is het een via Domotica geschakelde stopcontact! Nou, we hebben het nagekeken en gezien, dat we de geschakelde stopcontact nog niet hebben; de draad zou dus nog achter de muur moeten zitten. We hebben dan een gat geboord op de ongevere plek en – het kabel gevonden! Goed, dat dit dan ook opgelost is.

Als klap op de vuurpijl heeft Heinrich nog geconstateerd dat 1 zonwering net omgedraaid was aangesloten als het de bedoeling was. Goed om te weten; ik zal dit bij het aansluiten van de stuurdraden recht trekken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s