Nog 1 week te gaan


De voortgang wordt thans vooral door de stukadoren belemmerd. 2 weken geleden had ik volgens mij met Green Constructions afgesproken dat er zoveel mogelijk gestukadoord wordt, en dat met de komst van de ramen de rest afgemaakt wordt. In de praktijk komt van deze afspraak bar weinig terecht. Al laat ik de zolder buiten beschouwing, krijg ik dit beeld :

image

De gele kolom had nog niet gedaan kunnen worden, de rode kolommen hadden echter per gisteren klaar moeten zijn. In verhouding:

image

Van alle stukadoor werkzaamheden op de begane grond en de eerste verdieping is tot nu toe slechts een kwart uitgevoerd, terwijl 3 kwart klaar had moeten zijn.

Dit heeft nu ook consequenties voor de verdere verloop. Het behangen gaat serieus achterlopen en er kunnen nog amper elektrische aansluitingen in de muren en het plafond worden gedaan. Hiermee komen natuurlijk ook alle hiervan weer afhangende afspraken in het geding. Het wordt nu onmogelijk om de tapijt op donderdag te laten leggen, de IP aansluitingen kunnen niet vanaf maandag gedaan worden en de komst van de Domotica man op woensdag heeft ook nog geen zin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s