Rosario BV laat steken vallen – en lost ze later op!


Mijn 2e kozijnenleverancier Rosario BV hielp me uit de brand toen FensterSalon niet leverde. En ook een heleboel problemen met kapotte ruiten en een kozijn dat niet volgens afspraak was, hebben ze redelijk snel opgelost. Maar nu is het proces in de sloop geraakt, en staan de volgende punten al een hele tijd open:

Beloopbare ramen

De achterdeuren beneden en op het balkon blijken geen deuren, maar beloopbare ramen te zijn. Ze hebben namelijk geen mogelijkheid om ze van buiten te sluiten / openen. Dit is op een balkon nog overkomelijk, maar voor de achterdeur in de keuken een drama. Je moet anders altijd als je even naar de tuin wilt, de deur open laten?! Ik opperde een acceptabele oplossing om door een magneet de deur te laten sluiten, maar hiervan is nog niets gekomen.

Ondichte deurdorpel

Onder de balkondeur van onze hoofdslaapkamer tocht het enorm, met zelfs geluidsoverlast als het een beetje meer waait.

Niet afgestelde krukken

Bij allerlei ramen gaan de sluitingen niet geheel soepel; we wachten nog steeds op een afspraak om dit na te lopen!

Magneetcontacten

Volgens de afspraak zouden de kozijnen beneden van magneetcontacten zijn voorzien. Dit gebeurde niet en ze werden er naderhand geplaatst. Echter kon de man van het alarmsysteem ze niet aansluiten omdat ze niet goed geplaatst werden. Ik hecht er niet zoveel waarde aan, en zal dit laten zitten.

Roestende kozijnen

De kozijnen zijn er maar net, maar roesten al omdat er water in zit en niet weg kan. Kijk maar zelf:

image

Gaan de kozijnen over enkele jaren er gewoon verroest eruit vallen?

2 thoughts on “Rosario BV laat steken vallen – en lost ze later op!

  1. Beste Meneer Lau,

    Zojuist met u besproken en zit eea nog even na te lezen. Wij hadden afgesproken u in een later stadium te contacten omdat ze nog volop met de bouw aanwezig waren. We zouden op u aangeven komen om de ramen af te stellen en het probleem met de draai kiepdeuren naar wens een oplossing te bieden.Let wel dit is extra service en geen fout van onze kant draai kiepdeuren worden niet standaard van buitenaf geopend en stond ook niet in de offerte. Echter kon ik u verwarring begrijpen en hebben we een oplossing bedacht waar we beide mee konden leven. Wat betreft de roest in de kozijnen vindt ik het niet leuk dat u de opmerking plaatst “vallen ze er dadelijk uit”. De roestvorming in de sponning van het raam is van slijpsel van metaal wat is gaan roesten het is een kwestie van schoonmaken en klaar. Eventuele tocht lekkage is m.b.v. af stellen op te lossen.

    Like

  2. Bij ons thuis hebben Rosario van de zomer heel snel een compleet keuken kozijn (deur en raam, melkmeisje) geplaatst. Lof voor de jongens van Rosario. Echter zit er veel schade aan de materialen, is de hoogte niet conform afspraak/tekening. Dit zou zsm opgelost worden echter is het nu bijna kerst (maanden later) en ondanks wekelijks een aantal malen bellen, is het nog altijd NIET opgelost. Dennis, graag een daad aan jullie woord toevoegen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s