Teun & Erik voor even terug


Het leek me een goed idee om de twee mannen, die praktisch in hun eentjes ons huis hebben gebouwd, voor een dag terug te laten komen om:

  1. twee schuifdeurcombinaties te plaatsen
  2. deurkrukken te monteren
  3. een oplossing voor een deur voor de berging te bedenken

De schuifdeuren had ik zelf uitgemeten en bij de grootste in kasten, namelijk de kastengigant, besteld & betaald. Ze hebben een handige website, waar je zelf makkelijk allerlei keuzes kunt doen. Alleen werd het vervolgens rommelig, want ze bleken op het afgesproken aflevermoment alleen 1 schuifdeur te hebben gebracht. De tweede moesten we dan een week later zelf ophalen, alleen ging dit ook niet door. Nog een week later gingen ze dan de deuren zelf leveren. Maar goed, het resultaat mag er zijn:

De deurkrukken gingen ook niet zonder slag & stoot. Hornbach had maar een beperkt voorraad en ze konden de resterende krukken pas leveren nadat Teun & Erik er waren geweest. Toen ging Victor de rest afmaken. Maar er waren ook nog veel meer punten van aandacht. Zo wilde ik voor alle slaapkamers een nachtslot. Alleen wilde ik geen sleutels, want uit ons vorig huis wist ik dat de sleutels opeens gingen verdwijnen. Dus werd het een WC slot. De badkamer beneden moest dan ook nog anders, omdat het twee deuren zijn, die alleen met een deuropener te openen zijn. Dus moest er op de ene kant helemaal geen kruk wezen:

Voor de deur van de berging hebben we dan nog een leuke oplossing gevonden: een deur die wegvalt in de muur. Hij moet alleen nog een likje verf krijgen:

image

Het is een MDF plaat van een tientje met aan de binnenkant 4 grote magneten op een koplat.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s