Over

Deze blog gaat over een reis. Een reis die vele mensen nooit maken. En als mensen zo’n reis maken, dan doen ze het – uitzonderingen buiten beschouwing gehouden – slechts 1 keer.

Het gaat over de bouw van ons huis. Alle belangrijke etappen houden we hier vast zodat we zelf, maar ook onze kinderen later deze reis nog eens kunnen nalezen.

74 thoughts on “Over

 1. hallo Burgaard,
  ik las je verhaal dat ik failliet was ,dat klopt alleen staat er niet bij dat dit is veroorzaakt door ok huis.
  deze partij betaalde slecht als ik vorig jaar niet akkoord was gegaan om hun geld te lenen waren ze vorig jaar al failliet geweest. ik heb hun toen 145000.00 euro geleend.
  dit werd in een lening vorm terug betaald.nu stond er alweer voor circa 100000.00 euro open ,dit heeft mij de das om gedaan.hierbij wil ik je dan ook waarschuwen BETAAL NIET VOORUIT want dan ben je het kwijt.want als je ok huis natrekt zie je dat alle drie b.v van henk zwaar in de rode cijfers staan.
  ik wou je hier van op de hoogte stellen omdat ik niet wil dat er meer gedupeerden komen.ik hoop dat jullie een mooie woning krijgen en er veel woonplezier van zullen krijgen.

  met vriendelijke groet,
  Jan de Vries.

  Like

 2. Dag Familie Lau
  Met grote verbazing heb ik jullie traject gevolgd.
  Jammer dat jullie niet voor Flieroord hebben gekozen.
  Dan hadden jullie al ruim een half jaar kunnen wonen.
  ik ben wel met Flieroord in zee gegaan en zij hebben alles tot in de puntjes geregeld.
  Ik bewonder jullie doorzettingsvermogen.

  Like

 3. Hoi Fam. Lau
  Ook wij hebben een okhuis en ook Domotica welke systeem hebben jullie genomen wij hebben gekozen voor het niko home systeem bevalt zeer goed en ook hebben wij camera bewaking rond het huis, wat mij op viel bij jouw lijst met kabels was de telefoon dat hoeft niet dat kan ook via de Up cat 5 daar past namelijk ook de stekker van de rj11 van de telefoon bespaard veel geld en je kunt het heel goed uit wissel dus, dit wou ik je graag even mee delen. Als je veder nog dingen wilt weten over Domotica of iets anders omtrent het bouwen mail dat dan maar even ik heb je hele verhaal gelezen herken wel heel veel waar jullie tegen aan zijn gelopen. Tevens hebben wij ook een site gemaakt kijk maar eens http://www.polpotze-wolfskuil.nl , verder wens ik jullie heel veel bouw plezier

  Like

 4. Pingback: In memorandum | Lau's Droomhuis 1.0

 5. Helaas alweer benadeelden door Rian A., Ryan A., alias Sj A.
  Rian heeft reeds bij Budgethuis vele mensen benadeeld, bij OK huis vele mensen benadeeld bij TESC waar hij de boel belazerd heeft, Is er nu niemand die hem eens nacheckt en voor hoeveel miljoenen hij mensen mee in de slop trekt, het interesseert hem niets want let op hij gaat gewoon verder met de verkoop, MENSEN PAS OP VOOR RIAN A.. please share dit om anderen de leed te besparen…
  (Achternamen zijn door de moderator afgekort)

  Like

  • ja helaas, Bomontbouw meerdere benadeelden door rian a., bij Arav , budgethuis, tesc ok huis elke bedrijf zo 5-8 benadeelden met het ergste komt benadeelde tot 140000 euro, dat zo iemand hiermee door mag en kan gaan ongelooflijk. en stond er afgelopen week in de plaatselijke krant wij hebben honderden huizen gebouwd zijn marktleider in Nederland en Duitsland ???? hij bedoeld zekers marktleider in oplichtingen en de eerlijke burger benadelen.Hoe brutaal kan je zijn tijdens faillissement nu particulieren benadeeld en bouwbedrijven voor ruim 600000,00 een schatting dhr A. heeft mensen benadeeld voor ruim 7 miljoen euro.en circa 45 gedupeerden.

   dit is iets voor het nieuwe programma opgelicht in de bouw.

   (Achternamen zijn door de moderator afgekort)

   Like

  • Dit zou een site moeten zijn met “Reacties van mensen die hun huis hebben laten bouwen door OKHUIS”. Alleen kan niemand een reactie plaatsen omdat deze functionaliteit is uitgeschakeld. Het lijkt wel opzet, maar anders is dit als vriendelijk verzoek tot openheid te verstaan! Je wilt immers een tegengeluid laten horen.

   Like

 6. Familie Lau, allereerst van harte met jullie woning.

  Helaas worden de namen Henk van H. en Carl D. niet genoemd van Ok-Huis. zij zijn medeschuldig aan het faillissement. Hierdoor dus ook het benadelen van een aantal mensen.

  contact opnemen is helaas geen optie. Ze beantwoorden geen e-mails en bellen heeft ook geen zin.

  Like

 7. Ook heeft Rian A. alias S.J. A. alias Ryan A. en Henk van H. (Flevomeer vastgoed) etc meerdere websites waarmee ze volgens mij mensen benadelen.
  kijk ook op http://www.ok-huis-ervaringen.nl helaas ook een gedupeerde van deze heren.

  http://www.okhuis.nl
  http://www.budgethuis.nl
  http://www.bouwenmetstaalframe.nl
  http://www.framefactory.nl

  Ze gebruiken namen (van gedupeerden) zonder toestemming, foto’s van woningen die ze niet hebben gebouwd, geven samenwerkingen op zonder dat het bedrijf het weet, etc etc etc.

  IS DIT ALLEMAAL MOGELIJK IN NEDERLAND???

  1 grote eikel is het die Rian.

  (Achternamen zijn door de moderator afgekort)

  Like

 8. Ruda tańczy jak szalona

  Ruda tańczy jak szalona

  Wracam do domu po ciężkiej nocy,

  Byłem u rudej.. Kocham jej oczy.

  Jeszcze teraz tego nie wiem,

  Czy byłem z nią w piekle,

  A może w niebie?

  Ruda tańczy jak szalona,

  Krzyczy, piszczy, to jest ona!

  Ruda lalę pokochałem,

  Z rudą noce są wspaniałe!

  Widziałem wiele, słyszałem jeszcze więcej,

  Ale nawet nie marzyłem o takiej panience.

  Zamykam oczy i widzę jej ciało,

  Chciałbym dziś tam wrócić, bo ciągle mi mało!

  Like

 9. Kom ik vandaag in de jaarbeurs voor Eigen Huis 2016, zie ik tot mijn stomme verbazing Rian A., met zijn firma MC home. Zojuist even uit interesse op de website gekeken en het verbaasd me niets, maar geen naam of adres te bekennen. Het is echt ongelofelijk dat deze man nog steeds zaken mag doen in Nederland. Nog geen uur later sta ik bij een andere stand die met staalframe bouwt en zij geven aan dat ook zij gedupeerd zijn door de oplichtpraktijken van Rian A. en voor een vermogen aan schade hebben geleden het afgelopen jaar. Deze man is blijkbaar echt een notoire oplichter die niet anders kan en wil dan mensen duperen. Iedereen opnieuw gewaarschuwd voor deze man en zijn nieuwe firma MC Home!!!

  (Achternamen zijn door de moderator afgekort)

  Liked by 1 persoon

  • http://www.mc-home.nl/ alle sites lijken op elkaar, hij bedoeld zekers MO-Homes Meester oplichter. Mensen opgepast met Rian A. alias S.J A., Ryan A. en ook zijn vrouw doet mee in de praktijken ook zij heeft ook bv’s op naam gehad of misschien zelfs nu nog. en in de gehele tijd dat de oplichter Rian A. mensen oplicht keert hij zich zelf een bruto maandsalaris uit van € 12.000,00.
   De curator van OKhuis is nog in onderzoek hoe ze hem eventueel kunnen aanpakken.

   (Achternamen zijn door de moderator afgekort)

   Like

   • Er loopt (nog steeds) een juridisch onderzoek naar de handel en wandel van Rene JJ W. uit Klazienaveen i.v.m. met Subsidiefraude. Op de Linkedin account blog van Rene JJ. W is te lezen dat hij 200.000 euro subsidie heeft ontvangen vanuit een regeling NIOF. Dit bedrag diende te worden ingezet voor ontwikkelingsdoeleinden maar is door Rene JJ gebruikt om zijn eigen huis te verbouwing. Foto’s van de verbouwing zijn te vinden op zijn eigen diverse acoount (hij is erg actief op het web) de rapporten inzake de twijfelachtige manier van handelen zijn te vinden op het web onder de naam TESC Faillisement.

    Like

  • De persoon die zich verschuilt achter Caroline is Laurens van D. van Nedframe. Hoe laag kun je gaan om te proberen een concurrent onderuit te halen. Van D. en zijn kompaan van der H. zijn de mensen die destijds door okhuis zijn opgeleid. Na het binnenhalen van alle informatie en de kennis proberen ze het nu zelf. Helaas echter ontbreekt de cruciale kennis niet alleen bij hun maar ook bij de Spaanse producent. Schaam je.

   (Achternamen zijn door de moderator afgekort)

   Like

 10. vertaling van het poolse bericht:

  Ruda dansen als een gek Ik kom naar huis na een zware nacht ,

  Ik was bij de roodharige .. Ik hou van haar ogen.

  Zelfs nu weet ik niet , Ik ben nu al met haar in de hel ,

  Of misschien in de hemel ?

  Ruda dansen als een gek ,

  Hij schreeuwt , gilt , het is!

  Ruda Liefde pop,

  Met erts nachten zijn geweldig!

  Ik heb veel gezien, ik nog meer gehoord ,

  Maar ik heb nooit gedroomd van zo’n jonge dame .

  Ik sluit mijn ogen en zie haar lichaam ,

  Vandaag wil ik om terug te gaan , omdat ik altijd genoeg!

  Like

 11. Buiten de website MC-Home om, heeft dhr. A. nu ook de pagina staalframebouw Nederland, Zal de beste man ooit stoppen met zijn oplichtpraktijken?

  (Achternamen zijn door de moderator afgekort)

  Like

 12. De heer A. is de schaamte volledig voorbij en is derhalve gewetenloos. Hij weet wat hij aanricht maar heeft daar totaal geen moeite mee en dat is zeer treurig te noemen.

  (Achternamen zijn door de moderator afgekort)

  Like

 13. Helaas gaat de oplichter door en door, zelfs probeert hij anoniem ook via LinkedIn weer slachtoffers te strikken. https://nl.linkedin.com/in/staalframebouw-nederland-b9b664109
  1 en al poeh bah praten maken als een grote en oplichten kan die.
  https://nl.linkedin.com/in/rian-arends-368942103
  http://www.arthos-advies.nl/
  http://www.energieneutraal2020.nl/
  http://www.staalframebouw-nederland.nl/
  https://nl.linkedin.com/in/staalframebouw-nederland-b9b664109
  graag zoveel mogelijk delen ook op LinkedIn.

  en zijn mooie site met zijn praatjes over tevreden klanten pff wij staan er ook op zonder goedkeuring en benadeeld door hem hoe erg kan iemand zijn? en hoe gevoelloos.

  Like

  • Hallo Rene JJ W. jij bent zelf een grote oplichter en brandstichter in je eigen fabriekje tesc om de verzekering op te lichten ik heb bij je gewerkt en weet precies hoe jij bent je moet je doodschamen om zo anoniem iemand anders kapot te maken het fabriekje failliet iedereen zijn geld kwijt maar meneer bouwt direct daarna een nieuw huis rara hoe kan dat wie meer wil weten google zijn naam en kijk maar eens hoe deze ongeletterde aap zichzelf ophemelt hoogmoed komt altijd voor de val kijk vooral eens op facebook pagina staat vol met goede doelen waaraan hij zogenaamd geld aan heeft geschonken die doelen heeft hij zelf bedacht hij verzint ze ter plekke wat blaaskaak en leugenaar

   (Achternamen zijn door de moderator afgekort)

   Like

   • Nog wat meer informatie over Rene JJ W. Toen wij hem van Bomont leerden kennen had hij een projectontwikklingbureautje. Hij nam en optie op een perceel (handig die contacten met zijn vriendje bij ABN AMRO), jatte en foto van een bouwer en plaatste die op zijn website (bewijzen zijn voorhanden). Op slinkse wijze werkte hij zich als “projectleider” binnen het bedrijf Bomont en bracht door zijn non-activiteiten en het stelen van producten van Bomont voor zijn eigen projecten (onder andere een vrachtwagen vol isolatie van Ubbens) dit bedrijf te val om het voor een habbekrats zelf weer op te kopen. Allemaal keiharde feiten. Dit zijn nu eens de echte feiten waar we helaas te laat achter zijn gekomen. Dus alle aantijgingen die hij doet richting A. kunnen op hem zelf worden geprojecteerd. Er hier zijn (in tegenstelling tot zijn leugens) wel aantoonbare bewijzen van.

    Like

 14. Beste mensen wij hebben toevallig een afspraak staan met een van de architecten van MC-home die een gratis eerste schets en kostenraming maakt. Zijn de door jullie betaalde huizen ook daadwerkelijk gebouwd of niet gebouwd of half gebouwd. Lijkt er steeds meer op dat de zogenaamde catalogusbouwers allemaal oplichters zijn. Bedankt voor de nuttige informatie! En ik hoop dat jullie je recht krijgen.(RD-BENELUX heeft soortgelijke recensies dus ook daar niets kopen)
  M.v.g.

  Patrick.

  Like

 15. Als je een afspraak hebt met D. de zoon van Rian A. of anders pas op aub mooie verhalen maar niets nakomen.
  ik zou echt kiezen voor een andere partij. neem geen risico aub je komt echt op de koffie hij verneukt je.

  huizen zijn deels maar door A. gebouwd maar geen enkele afgebouwd velen hebben te veel betaald en nu hebben ze dikke schulden en niet hun huisje gereed.

  kijk eens naar rvbouw Emmen zij leveren kwaliteit en komen hun afspraken na.
  zij hebben ons huis afgebouwd.

  groet andre

  (Achternamen zijn door de moderator afgekort)

  Like

  • Dag André. Dan is met deze mededeling duidelijk wie je bent. Jij bent degene die zelf allerlei bouwbedrijven hebt opgelicht door ze de laatste termijnen niet te betalen. Vertel dan ook even dat er allerlei rechtszaken van René W.en Johan D. En dat jij en je vrouw het gezin van D. hebben geterroriseerd. Als er iemand geen recht van spreken hebt ben jij het wel. Door jouw ben ik mijn baan kwijt geraakt. Dat jij iemand van oplichting durf te beschuldigen tart echt alles

   (Achternamen zijn door de moderator afgekort)

   Like

  • André oftewel René W. jouw huis is helemaal niet afgebouwd door rvbouw je hebt enkele zzp ers uitgeknepen om je grote verbouwing uit te voeren en ze vertelden dat de laatste centen ook al niet zijn betaald rvbouw zal worden geïnformeerd dat jij hun naam gebruikt op deze blog schaam je diep maar omdat andere mensen jouw niet interesseren zul je dat toch niet doen

   (Achternamen zijn door de moderator afgekort)

   Like

 16. Dankjewel Andre voor je reactie. Ze hebben verschillende architecten voor ze werken maar die word maandag dus gebeld dat het niet meer nodig is. Ik zal gelijk eens kijken bij de aannemer die U aanbeveelt.

  Groet en fijn weekend Patrick.

  Like

  • dag Rene JJ W. (heb het al even afgekort Burkhard), is dat diezelfde Wolken die NIET jouw woning heeft verbouwd? Waarom niet? Was hij te duur? Waarom koos je voor een aannemer uit een ander deel van het land? ik weet het wel: Niemand in de buurt van Emmen wil voor jouw aan de slag omdat ze je allemaal kennen.

   Like

  • Andre A. uit Schoonebeek zelf een notaire oplichter die ons bouwbedrijf weigerde de laatste termijnen ad 75000 euro te betalen. Gelukkig gaf de rechtbank ons bedrijf gelijk. En probeert hij zijn gram te halen op iemand die met het hele proces niks van doen had Wat een zielige figuur.

   (achternamen zijn afgekort door de moderator)

   Like

  • Andre alias rene W. geeft hier het oude telefoonnummer van johan D. waarom hij dat doet? Omdat het een klootzak is die incognito zijn voormalige partners denkt zo een hak te zetten helaas is johan D. onlangs failliet verklaard en het zal me niets verbazen dat hij hier ook een handje in heeft

   (Achternamen zijn door de moderator afgekort)

   Like

 17. Afspraak annuleren. Dat is het beste voor uw eigen.

  Groenhart houtskeletbouw is een betrouwbare partner. Deze heeft ook ons huis gebouwd.
  Erg blij mee.

  Gr Kees

  Like

 18. Hallo Burkhardt dus je laat nu gewoon die Andre oftewel Rene JJ W. ook al toe om mijn vrouw en kinderen in deze hetze te betrekken? Ik hoop dat je je realiseert waar je mee bezig bent. Ik verzoek je voor de laatste keer op vriendelijke wijze deze blog te sluiten.
  Rene JJ W. is een voormalig medewerker van bomont die op slinkse wijze met behulp van zijn vader Bomont de nek heeft omgedraaid en met behulp van een vriendje bij ABN AMRO toen de machines heeft gekaapt. Ik kon als verkoper weer bij hem in dienst komen en ik ben er nog ingetrapt ook. Eerst werkte hij Johan D. buitenboord en toen ik zag dat ik aan de beurt was, was ik hem net voor door op te stappen hijde toen ook nog Ok huis te kapen maar dat is hem niet gelukt. Samen met zijn duurbetaalde adviseurs Herman J I. ( he daar komt dat JJ vandaan want hij heette voorheen gewoon Rene W.) en Mister Arie H. RIP was zijn bedrijf TESC binnen een half jaar failliet. Wat ook leuk is dat hij zich Andre noemt in deze blog en zich voordoet als was hij Andre A. iemand waar hij mee voor het gerecht ligt en die hij zo een de zwarte piet wil toeschuiven.

  (Achternamen zijn door de moderator afgekort)

  Like

 19. Hallo Burkhard,
  Dank je voor het delen van je ervaringen en blog, het biedt wel een blik in hoe het allemaal kan toegaan.
  Wat ik me afvroeg, wat zijn je ervaringen over het metaal frame huis zelf?
  Zou je deze bouwtechniek aanbevelen aan andere toekomstige zelfbouwers?

  Like

  • Hallo Henry,

   Ik wilde vrij veel installaties (5 km elektro kabels, water, airco, stofzuiger) en hiervoor zijn de holle muren en plafonds ideaal.

   Ik maakte me nog zorgen over het vaashoudens van warmte, maar met overall vloerverwarming is dit geen probleem.

   Wel zijn de ramen een zwakke punt. Deze moeten met een apeciale buitenvensterbank waterdicht worden afgesloten, anders krijg je vocht in je muren.

   Mvg,
   Burkhard

   Like

 20. De foto’s op je blog tonen aan dat er zonder kennis van zaken is (af)gebouwd. Dit is dus het resultaat van de eigenwijsheid van de opdrachtgever door te breken met experts en verder te gaan met een (goedkope) onderaannemer die niet wist wat hij deed. Foute beslissing. Staalframebouw is het allerbeste systeem wat je kunt bedenken. Snel (als het door de juiste partijen wordt gebouwd), beter (als het door de juiste partijen wordt gebouwd) en goedkoper (als het door de juiste partijen wordt gebouwd). Getuigen zijn de vele woningen en tevreden opdrachtgevers die na dit project wel goed zijn opgeleverd en nog wel mede door de persoon die hier op deze blog te KAK wordt gezet. Wordt vervolg in een nieuwe blog!!

  Liked by 1 persoon

 21. Beste Rian A., elke keer als ik u of één van uw bedrijven tegen kom op het web, is het voor mij weer de vraag welke bak ellende u ditmaal aan het veroorzaken bent. Hetgeen mij uiterst betreurt is hoeveel schade u aanricht en daar klaarblijkelijk overheen stapt alsof er niets aan de hand is. Op geen enkele blog of uiting die u doet betreurt u enige zaken of geeft u blijk van spijt. Alle verweren gaan altijd richting andere en geen van de gevoelens en leed erkent u of toont u enige vorm van berouw. U voelt zich altijd de gebeten hond, of nog liever het zielige slachtoffer van de situatie.

  U heeft inmiddels een tal van bedrijven geleid en daarbij heeft u binnen diversen organisaties uzelf verkocht als verkopende partij. Naar mijn weten zijn de voornaamste bedrijven waarin u gedupeerde heeft achtergelaten; Ok Huis, Arhos Advies, Arthos Marketing, Staalframebouw-Nederland.nl, Mc-Home. En ik heb wel eens de moeite genomen om u verder te achterhalen, maar uiteindelijk ben ik met een misselijkmakend en een ontzettend teleurgesteld gevoel gestopt met zoeken.

  Helemaal bevreemde mij dat u beschikt over talloze adressen, postadressen, websites en andere media, maar dat NERGENS uw naam, adres en of nummer is gepubliceerd. Dit impliceert naar mijn mening wel hoe bewust u bent van uw oplichtingspraktijken en dat u onbereikbaar wilt zijn voor iedereen die u enige kritiek zou kunnen geven.

  Dat u nog nooit persoonlijk iets is aangedaan is mij echt een raadsel, maar ten minste zouden ze u minstens voor de rest van het leven moeten behoeden voor ondernemerschap als u het mij vraagt. De roekeloosheid, de arrogantie, het gewetenloze, de bedreigingen en de volhardende eigenschap om door te blijven gaan in hetgeen waar u inmiddels al meermaals in heeft bewezen niet capabel te zijn, namelijk het ondernemerschap, is u absoluut aan te rekenen.

  Aangezien ik bij voorbaat weet dat u niets zult erkennen van ik als persoon heb meegemaakt en u alles ten alle tijden zult bestrijden met uw argeloze argumenten en/of bedreigingen, heb ik er voor gekozen om dit bericht in zijn algemeenheid en anoniem, maar uitsluiten op basis van feiten te schrijven. U mag echter gerust weten dat u ons meer dan 300.000 euro heeft gekost en wij nog voor tientallen jaren in de door u veroorzaakte schade zullen blijven.

  Beste mensen, twijfel niet aan de slijmerigheid en sociale vaardigheden van Rian A., want de show is zo goed dat ook u het gevoel van enig vertrouwen zult krijgen, maar de waarheid zal ten alle tijden boven komen drijven, want zaken doen met deze onbetrouwbare man zal ALTIJD tot ellende leiden.

  Like

 22. In het vervolg op het bovenstaand, wil ik u kenbaar maken wen waarschuwen dat dhr. A. zich uitgeeft onder een pseudoniem te weten Dhr. Jan Abbing. Nog steeds actief onder MC Home, inmiddels in samenwerking met Aksen Bouw en daarnaast ook onder diversen entiteiten genaamd ARTHOS. Inmiddels opnieuw vele gedupeerde opdrachtgevers en aannemers die zijn opgelicht door dhr. A., momenteel in Amsterdam Zuidoost/Diemen, Zeist en nog diversen andere projecten door het land heen. Gezien de privacy is het benoemen van namen niet aan mij besteed, maar ook hier zijn wederom ontzettend veel leed.

  The story continues…..

  Like

 23. Hans, hoe kom ik in contact met je. Ik ken een aantal mensen die enorm benadeeld zijn met het bouwen van hun woning. En de verhalen hierboven komt heel erg overeen met wat zij nu doormaken.

  Like

 24. In dit forum hadden nogal wat benadeelden van Rian de mogelijkheid om hun hart te luchten. Aangezien hij hiermee zijn goede naam bevuild vindt, heb ik als moderator nu een dreiging van een rechtszaak aan de broek. Dus nu de keuze om dit op te heffen of deze juridische strijd aan te gaan. Mocht iemand een advocaat in zijn kennissenkring hebben, die deze goede zaak voor een zacht prijsje af wil handelen, dan hou ik me graag aanbevolen op B@Lau.tw

  Like

  • ik vraag me af of er echt een case is voor een rechtszaak. Er is voldoende bewijs dat er sprake is van oplichters praktijken van McHome en Aksen Bouw oa. Partijen die al middels enkele bv’s partijen ernstig hebben benadeeld. Ik weet zeker als je een oproep doet via Facebook dan gaat er een beerput open. Ik wil niet via deze forum meer communiceren over deze personen en bedrijven. Ik ken een paar advocaten en er is meer dan voldoende bewijs om deze partijen uit te gaan schakelen. Dus laat maar weten wat de aanklacht is of hoe we gezamenlijk de strijd kunnen aangaan.

   Like

  • Hoi hoi Lau

   Wij hebben in de zelfde periode ok met deze meneer gebouwd en ook wij zijn toen bedreigd met een rechtszaak en deze is er ook geweest maar wanneer jij niemand zwart maakt maar eerlijk en naar geweten schrijft kan je er niks gebeuren.
   Wij hebben de rechtszaak gewonnen
   Wij hadden toen de site mijnokhuiservaring.nl
   Dit kun je terug vinden op het net.
   Voor meer info graag tel overleg

   Like

 25. Verschrikkelijk dat het nog altijd doorgaat, weer een andere firma! Wij zijn destijds dankzij een tip op tijd tot het inzicht gekomen dat we te maken hadden met iemand die zich van meerdere identiteiten bediende (!! wie doet zoiets, behalve iemand die iets te verbergen heeft?) en er alleen op uit was om achterlijk veel “meerwerk” te incasseren door zogenaamde “vergissingen aan de kant van de opdrachtgever”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s